8600 Siófok, Somlay Artúr u. 20. +36 30 944 0094

Hírek

 • Siófokon pihentek a kelet-ukrajnai gyerekek
  2019. JÚLIUS 15.

  Siófokon pihentek a kelet-ukrajnai gyerekek

  A Félelem Nélküli Élet Alapítvány támogatásával Horváth Zoltán, Ukrajna siófoki tiszeletbeli konzulja meghívására egy egyhetes feledhetetlen nyaralást tölthettek Siófokon kelet-ukrajnai gyerekek.
 • On-line magyar nyelvtanfolyam Kelet-Ukrajnai gyerekek számára
  2019. JANUÁR 17.

  On-line magyar nyelvtanfolyam Kelet-Ukrajnai gyerekek számára

  A Félelem Nélküli Élet Alapítvány valamint Ukrajna siófoki tiszteletbeli konzulja, Horváth Zoltán támogatásával on-line magyar nyelvtanfolyam indul a Volnováhai 6. Sz. Középiskola 5-6. oszt. tanulói számára.
 • Magyar Mikulás Kelet-Ukrajnában
  2018. DECEMBER 16.

  Magyar Mikulás Kelet-Ukrajnában

  2018. december 16-án Horváth Zoltán, Ukrajna siófoki tiszteletbeli konzulja immár negyedszer, tiszteletbeli konzuli minőségében pedig először látogatott el a kelet-ukrajnai Volnovahába. A látogatás apropója - a tavalyi évhez hasonlóan - idén is a karácsony volt. A gyermekek kitörő örömmel fogadták a jól ismert vendéget, aki a Félelem Nélküli Élet Alapítvány által előkészített ajándékokat adta át nekik. .
  Horváth Zoltán szívügyének tekinti a gyermekek támogatását, amely nemcsak az ünnepi időszakban mutatkozik meg. A közelmúltban egy számítógépekkel felszerelt, a modern kornak mindenben megfelelő nyelvi tanteremmel járult hozzá a 6. sz. iskola tanulóinak fejlődéséhez.