8600 Siófok, Somlay Artúr u. 20. +36 30 2263975

Hírek

  • Horváth Zoltán laptopokkal felszerelt nyelvi labort adományozott volnovahai gyermekeknek
    2018. NOVEMBER 19.

    Horváth Zoltán laptopokkal felszerelt nyelvi labort adományozott volnovahai gyermekeknek

    Az East West Mentor Kft. tulajdonosa, az Ukrán Kereskedelmi és Ipari Kamara magyarországi képviselője, Horváth Zoltán már második éve támogatja a donbászi Volnovahában élő gyermekeket.

    Tavaly egy nagy, európai jellegű játszótér került átadásra a városban, amit a Horváth Zoltán kezdeményezésére összegyűjtött pénzből építettek meg. Idén ősszel pedig Dmitro Lubinec parlamenti képviselő meghívására ismét látogatást tett a városban a magyar üzletember, és a kijevi vállalata, az East West Mentor UA igazgatójával és társtulajdonosával, Hanna Krysiukkal közösen megnyitotta a Volnovahai 6. Sz. Középiskola Európai Nyelvi Központját, amelyet az általa ajándékozott laptopokkal és kivetítővel szereltek fel. Az iskola tanulói már idén elkezdik a magyar és az angol nyelv elsajátítását a tanteremben.

    Horváth Zoltán elmondta, hogy nagyon jó érzéssel tölti el a gyermekek öröme, akiknek most lehetőségük nyílik arra, hogy a világ különböző országaiban élő kortársaikkal tartsanak fenn kapcsolatot, ami hatalmas lehetőségeket és perspektívákat jelent számukra a jövőre nézve.

    A hivatalos megnyitó és a szalagok átvágása után az iskola tanulói tehettek fel kérdéseket Horváth Zoltán vállalkozónak valamint Dmitro Lubinec és Okszana Bilozir parlamenti képviselőknek. A tanulókat főleg az érdekelte, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy az ember sikeres üzletember vagy parlamenti képviselő legyen.

    Búcsúzáskor a magyar üzletember megígérte, hogy hamarosan újabb ajándékokkal tér majd vissza a régióba.