8600 Siófok, Somlay Artúr u. 20. +36 30 2263975

Hírek

  • Nemes célt támogatott Pápai Joci
    2018. JANUÁR 19.

    Nemes célt támogatott Pápai Joci

    A Kelet- Ukrajnában zajló háborús konfliktus által sújtott kisgyermekek életén segített Pápai Joci.

    Egy siófoki vállalkozó, Horváth Zoltán, gyűjtést szervezett a volnovahai játszótér korszerűsítésére, melynek során 7.070.000 Ft.-ot adományoztak magyar magánszemélyek. Az összegyűlt összeg, lehetővé teszi egy új, európai színvonalú, korszerű gyermekjátszótér létesítését.

    Az új játszótér megépítésének célja a szülőföldjükhöz ragaszkodó volnovahai gyermekek és családok támogatása, akik az igen nehéz háborús helyzetben is kitartanak, és helyben szeretnének boldogulni. A sikeres adománygyűjtésen felbuzdulva a siófoki vállalkozó egy alapítvány létrehozása mellett döntött. A Félelem Nélküli Élet Alapítvány továbbra is támogatni kívánja, hogy hazai és nemzetközi szinten is segítse a volnovahai térségben zajló konfliktus áldozataihoz hasonló, szociális és egzisztenciális válságba került embereket. ​Az alapítvány sajtótájékoztatóján részt vett Pápai Joci is, a Dal 2017 győztese.

    - Kijevben járva meggyőződtem arról, hogy az egy európai főváros, ahol az európai világnézetre nyitott, diszkriminációt nem támogató, jószándékú emberek élnek, és ahol az Eurovíziós Dalversenyt magas szinten meg tudták szervezni – emlékezett vissza Joci, aki kint tartózkodása alatt személyesen tapasztalta, hogy Ukrajna keleti részen jelenleg orosz agresszió folyik, aminek következtében az ott élő gyerekek helyzete sajnos igen bonyolult.

    Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/meghato-ukrajnai-gyereken-segitett-papai-joci/g6rlv93